Εκσυγχρονισμένος (Έξυπνος) τρόπος ζωής για την οικογένεια

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής της CitisEco κατανοεί την έντονη καθημερινότητα της οικογενειακής ζωής, η οποία είναι ο λόγος που το σύστημα είναι εύκολο στη χρήση, κρατάει την οικογένειά σας ασφαλή, και προσαρμόζεται καθώς η οικογένεια μεγαλώνει.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

Στα παιδιά αρέσει να πατάνε κουμπιά και να πειράζουν διακόπτες, αλλά με μόλις ένα κλικ στο κινητό σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε κάθε διακόπτη, δίνοντας ένα τέλος στο παιχνίδι με τον φωτισμό και όντας σίγουροι ότι τα παιδιά σας δεν θα δώσουν στο κεντρικό σύστημα κάποια εντολή που δεν πρέπει.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΩΤΑ ΝΥΚΤΟΣ

Μόλις νυχτώσει, τα φώτα θα ενεργοποιούνται αυτόματα τη στιγμή που θα εισέρχεστε στο δωμάτιο. Τέρμα πλέον η μάχη να βρεθεί ο διακόπτης, και τέλος στο σοκ από το έντονο φως στο μπάνιο.

ΕΞΥΠΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Στο έξυπνο σπίτι σας, αισθητήρες κίνησης και επαφές στην πόρτα λειτουργούν ως τα μάτια και τα αυτιά του έξυπνου συναγερμού σας. Εάν ένας απρόσκλητος επισκέπτης εισέλθει στο σπίτι σας, θα τον υποδεχτείτε με εκτυφλωτικά φώτα, σειρήνες και μουσική στην μέγιστη ένταση ενώ θα σας έρθει κλήση στο κινητό για να ειδοποιηθείτε για το τι συμβαίνει.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Η σωστή θερμοκρασία σε κάθε δωμάτιο, τη σωστή στιγμή. Φανταστείτε: στο μπάνιο το πρωί και απόγευμα η θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 23°C, ενώ στην κρεβατοκάμαρα στους 19°C. Το καθιστικό είναι άνετο και προσελκύει την οικογένεια για βραδιές προβολών ταινίας στους 22°C.

ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ

Καθώς τα παιδιά σας μεγαλώνουν, ο τρόπος ζωής αλλάζει. Σήμερα το δωμάτιο στον πρώτο όροφο είναι ακόμη παιδικό δωμάτιο, αλλά σε 20 χρόνια, μπορεί να είναι γραφείο. Μην ανησυχείτε, το έξυπνο σπίτι σας προσαρμόζεται στις αλλαγές των αναγκών σας!

ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ

Η λειτουργία «Καληνύχτα» σας επιτρέπει να ρίξετε το σπίτι σε βαθύ ύπνο. Όλες οι πηγές κατανάλωσης ενέργειας αποσυνδέονται από το δίκτυο, όλα τα φώτα σβήνουν και ο ήχος στο κουδούνι αντικαθίσταται από ένα εκτυφλωτικό φως, εξασφαλίζοντας έναν ήρεμο ύπνο για τα παιδιά σας. Μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε και να ρυθμίσετε αυτά τα χαρακτηριστικά και ακόμη περισσότερα στο σπίτι σας ή στο γραφείο σας, χρησιμοποιώντας ένα εύρος από επιλογές.

Τα ακόλουθα εξαρτήματα μπορούν να σας εξασφαλίσουν μια αρμονική οικογενειακή ζωή

Miniserver
Αισθητήρας Παρουσίας
Επαφή Παράθυρου
& Πόρτας
Αισθητήρας Θραύσης Γυαλιού
Αισθητήρας Καπνού
Επέκταση
1-Καλωδίου
Επέκταση Dimmer
Ενδοεπικοινωνία
Αισθητήρας Θερμότητας
Ηλεκτρονικό Κλειδί

Περιλαμβάνονται Δωρεάν

Apps & Web Interface
Δωρεάν Αναβαθμίσεις
Δωρεάν Υποστήριξη
Λογισμικό Ρυθμίσεων